Voor 19u besteld = volgende werkdag in huis (ook op zaterdag) Voor 19u besteld = volgende werkdag in huis (ook op zaterdag)

Coaching

Logo Het systeem x PHP

Coaching

Net zoals bij voedingssupplementen kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien als het gaat om coaches en coaching-mogelijkheden. Daarom heeft Het Systeem een duidelijke keuze gemaakt voor Personal Health Plan. Zij onderscheiden zich op alle vlakken van de concurrentie en zijn de besten in onze industrie.

Wie is Personal Health Plan?

Het Systeem - Martijn Shaubroeck - oprichter - consulting & coaching - PHP - persoonlijke begeleiding

MARTIJN SCHAUBROECK

Oprichter - consulting & coaching

Voor mij staat kennis en ervaring op nummer 1. Hierin is de voorbije jaren enorm geïnvesteerd en dit is dan ook een kernwaarde binnen PHP. Elke klant is uniek en verdient een unieke begeleiding.

Het Systeem - Manu Volcke - Oprichter - personal trainer - PHP krachttraining op maat

MANU VOLCKE

Oprichter - personal training

Krachttraining is mijn passie en via PHP heb ik het geluk mijn passie te kunnen omzetten in mijn job. Ik streef ernaar om onze klanten waar nodig te helpen met het behalen van hun doelstellingen.

Het Systeem - Stijn Cauwels - personal trainer - Coaching - voedingsexpert - voedingsdeskundige - Sportvoeding

STIJN CAUWELS

Coaching

Ik heb de keuze gemaakt om mij vooral te specialiseren in voeding omdat dat toch wel de basis is. Ik heb mezelf en de klanten de belofte gedaan om ‘deskundigheid’ te blijven nastreven wat betekent dat ik blijf investeren in mezelf om telkens een hoger niveau te behalen.

Coaching

Bij onze coaching ligt de focus op educatie. We gaan niet voor quick fixes en laten je niet blindelings een schema volgen, maar we leren je alles over het proces, je doelen behalen en deze behouden op lange termijn. Een traject waar je werkt aan jezelf, voor jezelf maar waar je vooral ook niet vergeet om te genieten!

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Binnen PHP word je individueel begeleid aan de hand van persoonlijke training- en voedingsschema's. Bovendien vinden er ook individuele wekelijkse en maandelijkse opvolgingen plaats!

EDUCATIE

Via ons online educatie platform releasen we maandelijks verschillende topics die je kan volgen waardoor je de nodige kennis op doet zodat een transformatie long-term houdbaar blijft!

Personal Training

Bij krachttraining is de techniek en de correcte uitvoering enorm belangrijk. Hoe correcter je oefeningen uitvoert, met het juiste tempo en met de juiste ademhaling, hoe meer voordeel voor jouw lichaam. Binnen PHP begeleiden we je bij het uitvoeren van je persoonlijke trainingsschema’s. Alle toestellen zijn van topkwaliteit en onze trainers hebben jarenlange ervaring alsook diverse opleidingen gevolgd bij de top binnen de fitnessindustrie. 

Enkele resultaten die onze klanten bereikten.

Enkele resultaten die onze klanten bereikten.

Veelgestelde vragen

  • Zelf een jaar onder begeleiding geweest en zo de gehele werking nauw kunnen ervaren. 
  • Iedere coach heeft ontzettend veel kwalificaties, kennis en ervaring met elk zijn eigen specialiteit.
  • Totaalconcept op vlak van begeleiding (voeding, training, educatie, opleidingen, coachingsoftware).
  • Via de rubriek ‘over ons op de website van PHP, kan je de kwalificaties terugvinden van alle coaches. De coaches zijn zowel nationaal als internationaal gecertificeerd. Naast dit werkt Martijn ook bij de REPS Coaching Academy die andere personal trainers opleidt.
  • PHP academie: Hier willen we zowel coaches als niet-coaches helpen hun kennis bij te spijkeren om op deze manier hun eigen resultaten en die met hun klanten te optimaliseren. Meer info & inschrijvingen: PHP Academie | Personal Health Plan Oostende
  • Personal Health Solution: Deze coachingsoftware werd ontworpen door coaches voor coaches om de kwaliteit van de aangeboden coaching services te optimaliseren. Het is een all-in-one software die erop gericht is om efficiënter en bijgevolg, sneller te kunnen werken. Dit resulteert automatisch in meer kwaliteitsvol werk kunnen doen en dit in een kortere tijdspanne. Meer info & gratis try-out: Welkom bij Personal Health Solution | Elite Coaching Software 
  • Een eerste kennismaking kan starten met een vrijblijvend gesprek waarbij wij luisteren naar jou en wat jouw doelstellingen zijn, alsook onze manier van werken toelichten. Dit gesprek kan je inboeken via bovenstaande links.

Volg Personal Health Plan

Ontdek PHP op facebook, instagram en youtube!
Schrijf je in en ontvang onze kortingen en promoties als eerste per mail.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Schrijf je in en ontvang onze kortingen en promoties als eerste per mail.

Voeg je header hier cas