MISSIE & VISIE

Het Systeem is een intensieve, effectieve en verantwoorde trainingsmethode waarbij je tegelijkertijd nog van het leven kan genieten.
Zo wil Het Systeem wegstappen van de niet-wetenschappelijke
en ongezonde trend die momenteel heerst binnen de wereld van fitness,
sportsupplementen en trainingsvoeding. Met kwalitatieve producten en een
gebruiksklaar plan op maat van elke gebruiker wordt er op een juiste manier
gewerkt aan een gezond lichaam.

HET SYSTEEM

AANBOD

Het Systeem biedt premium sportsupplementen van hoge kwaliteit en advies op
maat over training en voeding aan.

HET SYSTEEM

Video's

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Onze waarden

KWALITEIT

Het Systeem is het levensproject van Jonas Jolie, die nauw aanwezig was bij de selectieprocedure en het ontwikkelingsproces van de supplementen.

EERLIJKHEID

Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd over de producten, ingrediënten en hoe deze werken. Geen leugens of ongezond advies om het product extra te verkopen.

EXPERTISE

Naast de producten, die worden gemaakt in een labo gespecialiseerd in sport & voedingssupplementen, is Jonas een expert op vlak van fitness en trainingsadvies.

HET SYSTEEM
Trainingsstijl, levensstijl & sportsupplementen.

Het Systeem wordt door Jonas Jolie al sinds 2018 toegepast op zijn levens- en trainingsstijl. Voor Jonas betekent dit 7/7 hard trainen en ondertussen van het leven blijven genieten. Hij deelde dit met zijn cliënteel in zijn trainingsstudio te Ninove. Natuurlijk is 7 op 7 trainen niet voor iedereen mogelijk/van toepassing. Het Systeem wordt dan ook toegepast op ieder zijn/haar persoonlijke noden. 

Voor de buitenwereld was Het Systeem een moeilijk te definiëren begrip. Dit veranderde Juli 2020. Jonas ontwikkelde een hoge kwaliteitsvolle Pre-Workout die meteen een schot in de roos was. Ondertussen, een jaar later, bevat Het Systeem een volledig uitgeruste kwaliteitsvolle lijn supplementen. Dit met enkel supplementen die volgens de wetenschap hun meerwaarde hebben en waar Jonas 200% achterstaat. 

Het Systeem staat voor hoge kwaliteit & service. Bij de ontwikkeling wordt er niet bespaard op de nodige ingrediënten/doseringen. Enkel het beste van het beste is goed genoeg. De producten worden ontwikkeld in een ultramoderne faciliteit in België en voldoen aan de strenge Belgische wetgeving.

Jonas Jolie

De pre workout heeft echt een super lekkere smaak, wat voor mij heel belangrijk is. Nadien voel je al snel het effect van dit super drankje. Voor een lange periode meer energie, wat mij helpt om mijn trainingen en wedstrijden effectief te volbrengen.

Stef De Backer (voetbal)

Eén van de beter pre workouts die ik geproefd heb. Vooral ook lekkere nasmaak. Het gaf een goede ‘pump’ tijdens de training. De whey isolate mixt heel goed en heeft een luchtige lekkere smaak.

Brent Goessens (fitness en voetbal)

Bij de whey isolate geen klonters en geen gevoel dat je poeder drinkt. Echte vanillesmaak! Door de pre workout kan ik het dubbele doen van anders. Topproducten! Nico Vanderlinden (fitness en voetbal) De whey isolate is voor mij dé aanvulling voor het behouden en aanmaken van mijn spiermassa. Bommetje aan eiwitten, smaakvol en ook nog licht verteerbaar. Top product! Voor het eerst kennisgemaakt met de pre workout van Het Systeem. Ik merkte op korte termijn echt een groot verschil op vlak van trainingsintensiteit. Mijn focus is vanaf nu 100%!

Shane (fitness)

Pre workout zorgt ervoor dat ik harder kan trainen en veel langer kan doorgaan.

Juan Coenegrachts (fitness)

De pre workout werkt heel goed! Ik gebruik hem voor iedere voetbalwedstrijd.

Kenneth Laurent (voetbal)

Pre workout is heel goed voor duursporters en vechtsporters. Energie komt geleidelijk en kent geen afname gedurende de training. Geeft een goede boost en heeft geen chemische smaak. Voor mij de beste pre workout die ik tot hiertoe genomen heb. Benieuwd naar de volgende producten die eraan komen!

Antoni Cortois (Krav maga, fitness en rugby)

Heel tevreden dat ik de pre workout gekocht heb. Ik gebruik al jaren een ander merk maar ik heb een nieuwe pre workout nu!

Jens Geerts (fitness)

Close

Kaardeloodstraat 30 – Ninove
info@hetsysteem.be

About