op een plastic plank gepresenteerde Protein biscoff cheesecake op een houten tafel

Protein biscoff cheesecake

Ingrediënten
✔️150g philadelphia light
✔️400g magere Griekse yoghurt vanilla
✔️1 ei
✔️15g stevia
✔️1,5 scoop vanilla whey - Het Systeem
✔️30g speculoospasta
✔️100g cottage cheese
Voor de topping
✔️30g speculoospasta
✔️50ml ongezoete amandelmelk
✔️2 speculooskoekjes

Bereidingswijze
Voor de cheesecake
✔️Meng alle ingrediënten
✔️Bak in de oven op 180 graden voor 25min
✔️Laat 1u afkoelen in de koelkast
Voor de topping:
✔️Meng 15g speculoospasta met de amandelmelk
✔️Plaats 15sec in de microgolf & roer goed door
✔️Meng de resterende 15g erbij
✔️Beleg je cheesecake met de pasta & koekjes
✔️Plaats opnieuw 30min in de frigo

Macro’s per serving (6servings)
✔️198 kcals
✔️17,5g eiwitten
✔️8,5g vetten
✔️12,3g koolhydraten

🎥 Bekijk hier de video

Terug naar blog