In een donkere artistieke setting donuts genaakt met Het Systeem Whey Isolate Vanilla

High protein donuts

Ingrediënten voor 6 donuts
✔️30g Vanilla Whey Isolaat
✔️90g fijngemalen havermout
✔️1tl bakpoeder
✔️60ml sojamelk
✔️1 ei
✔️50ml ahornsiroop of honing
✔️wat stevia
✔️wat vanilla extract
✔️20g pindakaas

Topping
✔️Griekse yoghurt
✔️Hazelnut Whey Isolaat
✔️topping naar keuze

Bereiding
✔️Meng de oats, whey en bakpoeder in een kom
✔️Mix dan apart het ei, de ahornsiroop, pindakaas en vanille extract
✔️Meng nu het beslag onder het poeder
✔️Giet in een ingevette donutvorm
✔️Bak 10-14 minuten op 180 graden
✔️Laat afkoelen en beleg dan met de toppings
Terug naar blog