Veelgestelde vragen

preworkout

Pre Workout

Voor wie is Pre Workout bedoeld?

  • Iedereen die zijn/haar training, wedstrijd naar een hoger niveau wil tillen.
  • Iedereen die nood heeft aan een extra boost voor zijn/haar training.

Mag ik dagelijks Pre Workout gebruiken?

Ja, de Pre Workout kan en mag dagelijks gebruikt worden.

Is de pre workout veilig en dopingvrij?

Ja. Alle ingrediënten die de pre workout bevat staan niet op de dopinglijst. Ook voldoet deze aan alle strenge Belgische wetten, regels & normen die het voedselagentschap oplegt.

Voor welke sporten kan ik Pre Workout gebruiken?

Alle sporten. Na uitgebreid te testen is deze positief ervaren bij zowel kracht- als duursporten.

Bevat de Pre Workout calorieën?

Slechts 2kcal per serving. Vergelijkbaar met een cola-zero & dus bijna calorievrij. Zo verspil je geen onnodige calorieën aan het lekkere drankje.

Is het normaal dat ik tintelingen voel na het gebruik van de Pre Workout?

Dit is een onschuldig neveneffect van het ingrediënt/aminozuur ‘Beta Alanine’. Sommigen ervaren dit als het sein dat de Pre Workout werkt en het tijd is om aan de training te beginnen.

wheyisolate

Whey Isolate

Voor wie is Whey Isolate bedoeld?

Whey Isolate is bedoeld voor iedereen die op een eenvoudige en snelle manier hoogwaardige eiwitten wil toevoegen aan zijn of haar voedingspatroon.

Mag ik dagelijks Whey Isolate gebruiken?

Zeker en vast. Alles hangt af van je gewenste dagelijkse eiwitinname en behoefte.

Waarom Whey Isolate?

Whey Isolate bevat meer eiwit, minder vetten, koolhydraten, suiker en lactose in vergelijking met Whey Concentrate. Zo heeft Whey Isolate een hogere biologische waarde.

Waarvoor dienen eiwitten?

Een voldoende hoeveelheid eiwitten (tussen 1,6-2,4g/kg lichaamsgewicht) is essentieel voor een optimaal herstel, behoud en aanmaak van de spiermassa.  Bovendien dragen ze bij aan een betere verzadiging.

Hoe kan ik Whey Isolate gebruiken?

Het poeder kan gemakkelijk worden gemengd met water of melk voor een traditionele shake. Whey Isolate kan ook gemengd worden doorheen havermout, yoghurt en skyr. Ook kan je de shake over cornflakes, granola of muesli heen gieten. 

Kan ik teveel eiwitten consumeren?

Neen. Een hoge eiwitinname is niet schadelijk voor gezonde mensen.

Kan ik Whey Isolate gebruiken als maaltijdvervanger?

We raden Whey Isolate nooit aan als pure maaltijdvervanger. Deze kan wel deel uitmaken van een evenwichtig en uitgebalanceerd voedingspatroon.

Kan ik Whey Isolate gebruiken om af te vallen of aan te komen?

Zoals hierboven aangegeven raden we aan de Whey Isolate deel te laten uitmaken van een evenwichtig en uitgebalanceerd voedingspatroon. Een supplement zal er NOOIT alleen voor zorgen dat je afvalt of aankomt. Het enige die hiervoor zorgt is een positieve (aankomen) of negatieve (afvallen) energiebalans. Of dus meer (aankomen) of minder (afvallen) consumeren dan je verbruikt.

creatine

Creatine

Voor wie is Creatine bedoeld?

Iedereen

Mag ik dagelijks Creatine gebruiken?

Ja. We raden  aan om dagelijks 5 gram (1 maatschep) te consumeren. Dit 7/7 en 365/365. Dit om je creatinevoorraden dagelijks volledig te verzadigen om zo alle voordelen die met creatine inname gepaard gaan te benutten.

Waarom Creatine Monohydraat?

Creatine Monohydraat is de meest pure en onderzochte vorm van creatine. Andere vormen bieden geen bewezen extra voordelen.

Is Creatine veilig en dopingvrij?

Creatine is het meest onderzochte voedingssupplement en is volledig veilig en dopingvrij.

Is Creatine een kuur?

Creatine is geen kuur. Dit wil dus ook zeggen dat je met de inname ervan niet dient te stoppen. Zoals hierboven aangegeven is een dagelijkse inname van 5 gram het advies.

Waarom bevat de Creatine een smaakje?

Creatine Monohydraat is smaakloos van nature, maar de toevoeging van een subtiele smaak maakt het aangenaam om dagelijks te consumeren. Hierdoor wordt de inname van Creatine iets om naar uit te kijken.

omega3

Omega 3

Voor wie is Omega 3 bedoeld?

Omega 3 is bedoeld voor iedereen die niet voldoende Omega 3 vetzuren via voedingsbronnen zoals vette vis (bv. zalm of haring) consumeert. De gezondheidsraad adviseert volwassenen om dagelijks 200mg Omega 3 vetzuren binnen te krijgen, wat overeenkomt met ongeveer een keer per week vette vis. Sporters hebben een hogere inname nodig.

Mag je dagelijks Omega 3 gebruiken?

Ja. Dagelijks 3 softgels is aangeraden.

multivitamine

Multivitamine

Voor wie is Multivitamine bedoeld?

  • Deze Multivitamine is geschikt voor iedereen die zeker wil zijn dat hij/zij dagelijks de basisbehoefte aan vitaminen en mineralen binnenkrijgt.
  • Mensen met specifieke dieetvoorkeuren of die bepaalde voedingsgroepen uitsluiten, kunnen extra baat hebben bij deze Multivitamine.

Mag je dagelijks Multivitamine gebruiken?

Ja, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bevat net 100% van de referentie inname. Hierdoor loop je dus ook niet het risico om te veel vitaminen te consumeren op dagelijkse basis.

pancake

Pancake & Waffle Mix

Voor wie is de Pancake & Waffle Mix bedoeld?

De Pancake & Waffle Mix is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een eiwitrijke snack of maaltijd in de vorm van een smakelijke wafel of pannenkoek.

Mag ik dagelijks de Pancake & Waffle Mix gebruiken?

Zeker en vast.

Als welke maaltijd kan ik de Pancake & Waffle Mix gebruiken?

  • De Pancake & Waffle Mix is geschikt voor gebruik als ontbijt, tussendoortje of middag/avondmaaltijd. Door extra ingrediënten toe te voegen zoals fruit, chocolade, noten, etc. kan je een complete en gevarieerde maaltijd maken.

Hoeveel pannenkoeken/wafels kan ik maken met 1 serving?

2 pannenkoeken of wafels. Afhankelijk van de grootte van de pan of wafelijzer. Je kan er ook voor kiezen om meerdere kleine te maken. 

Wat maakt de Pancake & Waffle Mix de beste op de huidige markt?

Dankzij gebruik van uitsluitend Whey Isolate, wat uniek is op wereldvlak. Dit zorgt voor een lichte vertering en garandeert dat je het hoogst kwalitatieve Whey eiwit binnenkrijgt.