Ricecake cereal
Ingrediënten
✔️5 rijstkoeken
✔️4 el suikervrije karamel saus
✔️1 scoop Whey Isolate Het Systeem
Bereidingswijze
✔️ Verwarm de oven voor op 180°C
✔️ Breek de rijst koeken in kleinere stukken en voeg ze toe aan een kom
✔️ Meng de karamel saus met de whey tot een glad mengsel
✔️ Meng de stukjes rijstkoek met de mix van karamel saus & whey
✔️ Voeg toe aan een bakplaat bekleed met bakpapier en plaats voor 10 min in de oven.
✔️ Haal uit de oven en meng nog even onder elkaar.
✔️ Laat volledig afkoelen zodat de stukjes krokant worden.
✔️5 rijstkoeken
✔️4 el suikervrije karamel saus
✔️1 scoop Whey Isolate Het Systeem
Bereidingswijze
✔️ Verwarm de oven voor op 180°C
✔️ Breek de rijst koeken in kleinere stukken en voeg ze toe aan een kom
✔️ Meng de karamel saus met de whey tot een glad mengsel
✔️ Meng de stukjes rijstkoek met de mix van karamel saus & whey
✔️ Voeg toe aan een bakplaat bekleed met bakpapier en plaats voor 10 min in de oven.
✔️ Haal uit de oven en meng nog even onder elkaar.
✔️ Laat volledig afkoelen zodat de stukjes krokant worden.