High protein cheesecake

High protein cheesecake

Ingrediënten
✔️3 gelatineblaadjes
✔️10g stevia
✔️4 speculooskoekjes
✔️15g light smeerboter
✔️350g magere verse kaas
✔️20g whey Isolate
✔️2 aardbeien

Bereidingswijze
✔️Week de gelatineblaadjes in wat water
✔️Smelt de boter en voeg de verkruimelde koekjes toe
✔️Vet een bakvormpje in en voeg de koekjes toe
✔️Meng de kwark met stevia & de whey
✔️Los ondertussen de gelatineblaadjes op in 3 eetlepels water op een zacht vuur
✔️Meng deze onder de kwark
✔️Voeg de kwark toe aan het bakvormpje en werk af met aardbeien
✔️Plaats minstens 2u in de frigo en enjoy 🫶🏼

Macro’s voor het volledige taartje
🍰467 kcals
🍰52g eiwitten
🍰12g vetten
🍰41g koolhydraten

 🎥 Bekijk hier de video

Back to blog